Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

A - tým nezahálí!

23.04.2019 | Lenka Macáková

Někteří členové A-týmu se zúčastnili turnaje MČRA ( Mistrovství ČR Amatérů) v Plzni.

Turnaj začal s nejtěžším soupeřem turnaje z Turnova, který již předchozí týden jeden vyhrál a to v Liberci. Dvouměsíční pauza byla na některých hráčích patrná, a to jak v nohách, tak i na hokejkách. Hned v první třetině se po nepříjemném pádu zranil David Kašpar, a tak musel tým pokračovat pouze v 9-ti lidech.

V první polovině zápasu soupeř utekl o dva góly. Do druhé poloviny vstoupili Kralupští už lépe, ale nedařilo se jim po vytvořeném tlaku proměňovat šance. Hodně se tlačili do branky a trochu otevřeli hru, čehož soupeř využil a v přečíslení se mu podařilo ještě dvakrát skórovat a uzavřít stav na konečných 4:0 pro Turnov. Z čehož vyplývalo, že postupové první místo na finálový turnaj už je v nedohlednu.

Druhý zápas odehráli s týmem Novatop Hájov. Bylo znát, že se Kralupští rozehráli. Klid na hokejkách přinesl několik krásných akci, které nezůstaly bez potrestání soupeře. Ondřej Davídek se dokonce blýskl hattrickem a přispěl tak k výsledku 7:0. Tímto zápasem byl zakončen první hrací den.

V sobotu se hráči přesunuli na zimní stadion Košutka, kde je čekali dva zápasy. První zápas s pražskými Snow Boys, kde se očekávalo vyrovnané utkání. Kralupští nastoupili do zápasu lépe a hned v úvodu utkání si vytvořili několik šancí a rychle se dostali do vedení. Oproti mladému Davídkovi nezůstali pozadu ani zkušenější hráči, zejména třígólový Jakub Šarže. Ke konci utkání už byla hra otevřenější, hodně se tlačili dopředu a za to soupeř trestal. Konečné skóre Kralupy Allstars - Snow boys 8:4.

Ve druhém utkání Kralupy narazily na Popovičky. Soupeř překvapil rychlým nástupem, ve kterém Kralupské podržel Pavel Kresta. Z vlažnějšího začátku se hráči rychle dostali do tempa a začali soupeře přehrávat. Předvedli několik pěkných kombinací, které zdobili tým po celý turnaj a proměňovali šance. Gólové příděly jsme si rozdělili a velká podpora ofenzivně laděné obrany přispěla ke konečnému výsledku 8:2 ve prospěch Kralup.

Po převozu výstroje do Homecredit arény bylo oznámeno, že oba nedělní zápasy byly kontumovány ve prospěch Kralup z důvodu odjezdu dvou týmů. Asi se soupeř zalekl.

A jak hodnotí turnaj kapitán Tomáš Prášek?

·         Byl jsem několikrát na jednom z turnajů MČRA, které byly vždy dobře organizovány. To se tentokrát nepovedlo. Největší kámen úrazu bylo zrušení play-off z důvodů nedostatku týmů ve skupině A, čímž došlo ke sloučení se skupinou B. To ještě umocnilo netaktické rozdělení zápasů, kdy se většina důležitých zápasů odehrála už v pátek a v sobotu, proto některé týmy nechtěli čekat na další hrací den, kde by si zahrály v podstatě už jen pro radost.

 

Konečné pořadí Skupina A

1. HC Turnov 1931 10
2. Kralupy Allstar 10
3. NOVATOP Hájov 7
4. HC Sokol Popůvky 6
5. Torpédo Liberec 5
6. HC SNOW BOYS Praha 4
7. HC Průhonice 0


 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS