Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Kralupské výběry se představily na Kladně

26.06.2018 | HK Kralupy

Kladno - Už třetí ročník mládežnického turnaje O pohár kladenského Rytíře přivedl k nákupnímu centru OAZA Kladno deset týmů z Kladna, Berouna, Kralup nad Vltavou a Prahy. Jako vítěz odcházela po dopoledni plném soupeření a zábavy pražská Sparta, která na turnaji startovala poprvé! Druhé místo obsadili Berounští Medvědi před třetími Tygry Kladno z pézetky. Kralupské týmy obsadily deváté a desáté místo.

Tři hřiště, hromada tenisáků, hokejky a hlavně spousta zábavy pro děti. I letos se v tomto duchu nesla jedna z červnových sobot, během níž už potřetí proběhl streethokejový turnaj O pohár kladenského Rytíře!

Sportovní klání, které svojí patronací tentokrát zaštítil samotný Jaromír Jágr, přivedlo před kladenské nákupní centrum OAZA desítku týmů jako v loňském roce – dva týmy Rytířů, dva týmy kladenské Pézetky, dva z oddílu HK Kralupy nad Vltavou a rovněž dva složené z Berounských Medvědů. Po dvou zástupcích pak mělo i hlavní město Praha – jeden tým přivezla Hvězda a druhý Sparta.

Nezvykle v roli rozhodčích se na hracích plochách objevili hráči z A týmu Rytířů Josef Zajíc mladší a Václav Veber nebo talentovaný útočník Šimon Jelínek. Ti spolu se svými kolegy odřídili během sobotního dne celkem 24 zápasů včetně souboje o třetí místo a finále.

O první příčku se mezi sebou nakonec poprali hráči pražské Sparty a Berounští Medvědi, přičemž nováček turnaje ukázal svoji kvalitu. Sparťané v rozhodujícím souboji zvítězili a po závěrečném hvizdu oslavili celkový triumf! Třetí místo brali Tygři (PZ Kladno), kteří v souboji o bronz udolali Pandy z Berouna. Ocenění se ale rozdávala i na individuální úrovni. Nejlepším střelcem se stal z devíti góly sparťan František Netušil, který si odnesl dres podepsaný od patrona turnaje Jaromíra Jágra. Jen o jeden přesný zásah méně měl na svém kontě Jiří Novák z týmu Draků (Rytíři Kladno).

Turnaj probíhal opět po roce ve velmi přátelské atmosféře a po závěrečném ceremoniálu neodcházel nikdo jako poražený. Všichni účastníci si odnesli výhry, které jim budou streethokejové klání připomínat, a také spoustu skvělých zážitků. Snad všichni odjížděli od OAZY s úsměvem na tváři.

Stejně jako v loňském roce i letos zpestřil turnaj exhibiční souboj Fanklubu Poldi Kladno s týmem Josefa Zajíce staršího. Bývalý kladenský kapitán znovu povolal do boje marketingovou sekci Rytířů v podobě Víta Herala a Jiřího Kally a také redaktora Filipa Ardona a kameramana Marka Pirnera. Zajímavou posilou byl i Ondřej Valenta z marketingového oddělení pražské Sparty. Přestože fanoušci vedení šéfem fanklubu Jaroslavem „Zelím“ Zelenkou, bojovali do posledních sil, nakonec odešli poražení výsledkem 1:3. V zápase, ve kterém šlo hlavně o zábavu, našli Fanklubáci střelce v osobě Rudolfa Muziky z Kladenského deníku. Uvolněná zábava utkání výborně podtrhla celkové vyznění turnaje.

Zdroj: Rytíři Kladno

 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS