Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Muž ošlehaný zámořským hokejem vede kralupské juniory

23.05.2020 | Tomáš Krejčí

Do letošní sezóny vstoupil náš klub s několika změnami na postech trenérů jednotlivých kategorií. Asi tou nejzásadnější je změna v pozici hlavního trenéra kategorie juniorů kdy, po odchodu Lukáš Majera do Motoru České Budějovice, na nabídku vedení klubu kývl David Švagrovský. Už jenom z jeho "hokejového" životopisu je zřejmé, že zkušeností k předání, má na rozdávání. David, mimo naší extraligy a 1. ligy, působil pět let v zámoří. Zde odehrál, mimo jiné, dvě sezóny v AHL, tedy ve druhé nejvyšší soutěží v Severní Americe, kterou prošla většina hráčů NHL.

Dobrý den Davide, jak jste zahájili letní přípravu?


Společnou část letní přípravy jsme zahájili 11.5., hned jak nám to současný stav dovolil. Do té doby měli hráči individuální plán. Začali jsme zapracovacím týdnem, kde jsme hráče nejprve trosku zmobilizovali a aktivovali svalové a dechové partie, které budou v dalších týdnech nejvíce používat. Nyní už má za sebou první ostrý týden. Zatím jsem spokojeny jak hráči pracují.


Doznal loňský úspěšný kádr zásadních změn?

 

Z loňského kádru nám odešli hráči ročníku 2000,kteří se již posunuli do seniorské kategorie. Take také nám odešli hráči ročníku 2001 Januška a Zedek, kteří si svými výkony vybojovali místa v DHL akademiích Motoru České Budějovice a Dukly Jihlava. Jinak v týmu zásadní změny nejsou, silná kostra týmu je zachována a budeme je doplňovat mladšími hráči.


Jaké máte ambice před sezónou?

 

První ambicí je co nejlépe pracovat v letní přípravě a také zabudovat nové hráče do týmu. Co se týče sezóny, tak tam se budeme snažit aby jsme se pohybovali na co nejvyšších místech tabulky a předváděli co nejlepší hokej co v týmu je, tak aby to kluky bavilo a s chutí chodili pracovat každý den na zimní stadion.


Jak se Vám v Kralupech líbí? 

 

Já jsem v Kralupech velmi spokojeny, libí se mi taková ta domácí atmosféra, kdy se každý zná, týmy se navzájem podporují skrz celý klub. I přes skromnější podmínky si myslím, že klub pracuje na vysoké úrovni, pořád se snaží posouvat dopředu  a z vlastních zkušeností jsem přesvědčený, že jde správnou cestou.


Davide děkujeme a přejeme mnoho úspěchů!

 




 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS