Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Street hokej

21.06.2017 | Jakub Kaprál

V sobotu 10. 6. 2017 se mladší žáci zúčastnili turnaje O pohár kladenského rytíře ve street hokeji. Jednalo se o druhý ročník tohoto turnaje, který spoluorganizuje nový sportovní manažer HK Kralupy nad Vltavou pan Josef Zajíc.

Kralupy do turnaje přihlásili dvě družstva – tým Kapři a tým Zajíci. Naše týmy se v turnaji utkali s mužstvy poskládanými z klubů Rytíři Kladno, HBC Kladno (hokejbalisté) a HC Beroun. Celkem se zúčastnilo 10 týmů. 
Během slavnostního zahájení všechny hráče, trenéry a rodinné příslušníky přivítali organizátoři turnaje v čele s Pepou Zajícem a panem prof. Jiřím Drahošem, kandidátem na prezidenta ČR. Každý hráč dostal dres s logem svého klubu a názvem svého turnajového týmu. 
Systém turnaje byl skupinový – z dvou pětičlenných skupin postupovaly dva nejlepší týmy do semifinále. Kralupský tým Kapři dokázal ve skupině porazit tým Bleskové (HBC Kladno), ale bohužel nestačil na týmy Medvědi Beroun, Rytíři Kladno a ve velmi vyrovnaném zápase ani na Knights Kladno (PZ Kladno). Kapři skončili ve skupině na čtvrtém místě a v souboji o umístění podlehli také Rysům Kladno (HBC Kladno). Znamenalo to celkové 8. místo. Kromě jednoho utkání byla všechna velmi vyrovnaná a kluci bojovali až do konce! Tým Zajíci byl o něco úspěšnější. Ve skupině dokázal porazit Lední Medvědy, Rysy Kladno i Zbrojnoše a jen těsně prohráli s All Stars. V semifinále na Zajíce Kralupy bohužel vyšli suverénní Rytíři Kladno a byla z toho porážka a boj o bronz. V posledním zápase měli více sil Medvědi Beroun a Zajíci skončili bramboroví. 
Následovalo vyhlášení turnaje. Každý hráč dostal medaili a podepsanou kartičku Tomáše Plekance, který byl patronem turnaje. Za zmínku stojí, že třetím nejlepším střelcem turnaje se stal kralupský Aleš Rusek!
Celá tato akce byla velmi povedená a všichni účastnící si jí rozhodně užili! Kluci bojovali, měli radost ze svých výkonů a posbírali hodně zážitků. Těšíme se na další ročník! 

Kapři Kralupy – Vašek Hlava, Sacha Desrosiers, Vašek Smejkal, Honza Doboš, Kristián Dvořák a Míša Hanousek.  Trenér Jakub Kaprál

Zajíci Kralupy – Filip Bulva, Aleš Rusek, Kuba Šimral, Vašek Holý, Vojta Krčmář a Petr Šíma.
Trenér Josef Zajíc

 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS