Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

KRALUPSKÝ HOKEJOVÝ KLUB OPĚT POSILUJE

12.05.2017 | HK Kralupy

S velkým potěšením si vám dovolujeme oznámit, že po krátké přestávce se vedení našeho Klubu opět podařilo posílit a rozšířit jeho sportovní úsek: konkrétně v pozici sportovního ředitele Klubu.

Minulé dvě sezóny tuto pozici velmi úspěšně zastával Michal Broš, za což mu patří upřímné a velké poděkování! Michal našemu Klubu zásadním způsobem pomohl se stabilizací sportovní stránky Klubu, a to zejména vedením tréninků, hráčským rozvojem, metodickým vedením, realizací trenérských seminářů, podporou PR aktivit Klubu, náborů atd. Na začátku dubna však Michal neodolal nabídce stát se sportovním manažerem A-týmu HC Sparta Praha. Bylo tak třeba, také vzhledem k začátku přípravy na další sezónu, aby vedení Klubu na tuto situaci rychle reagovalo a zajistilo další profesionální podporu úspěšného rozvoje a růstu klubu.

Po několika jednáních se vedení Klubu podařilo uzavřít dohodu s další výraznou a skutečně zkušenou osobností československého a českého hokeje, reprezentantem, mistrem Federální hokejové ligy a dlouholetým kapitánem kladenského extraligového mužstva, Josefem Zajícem.

Josef Zajíc se k naší velké radosti s okamžitou účinností ujme jak pozice sportovního ředitele našeho Klubu, tak funkce hlavního trenéra A-týmu! Mezi sportovní cíle, které vedení Klubu v rámci klubových priorit pro další hokejovou sezónu stanovilo, totiž mimo jiné patří nejen skutečná stabilizace chodu a činnosti A-týmu, ale i zajištění sportovních podmínek pro další rozvoj A-týmu.

"Do své práce v Kralupech se pustím s velkou chutí a patřičně natěšený. Velmi mne potěšilo, jak se Klub za poslední tři roky pod novým vedením změnil, rozvíjí a jaký v něm vládne zdravý sportovní duch. Cesta, na kterou Klub nastoupil, mi je blízká, sportovní areál je jedinečný, a tak jsem skutečně rád, že se mohou stát součástí rozvíjejícího se klubu a navíc se i podílet na směru, kterým se Klub bude ubírat v dalších letech.“, říká Josef Zajíc.

A pro Vaše bližší seznámení se s Josefem Zajícem připojujeme krátký medailonek
Josef Zajíc *1968 v Praze
V osmdesátých letech prošel všemi mládežnickými kategoriemi Kladna a dostal se až do A-týmu. V září roku 1988 debutoval na ledě plzeňské Škody, už v sezoně 1990/91 vyhrál kanadské bodování svého klubu. Ve třiadvaceti letech se v rámci povinné vojenské základní služby přesunul do Dukly Trenčín, kde v roce 1992 získal federální extraligový titul, o dva roky později už znovu s Kladnem získal extraligový bronz. Poté mateřský klub opustil a odešel do Pardubic. V letech 1998 – 2002 působil v německé hokejové lize v Essenu a Oberhausenu. Po návratu domů v roce 2003 pomohl jako kapitán k vítězoslavnému návratu Kladna mezi extraligovou elitu. V Kladně působil až do roku 2006, kdy ukončil svou vrcholovou kariéru. 

V nejvyšší hokejové soutěži odehrál celkem 576 utkání, vstřelil 130 branek a zaznamenal 236 asistencí. 

Českou republiku reprezentoval v mládežnických kategoriích (U17, U18, U20) i v seniorském národním týmu. V průběhu hráčské kariéry se začal věnovat mládeži, dva roky zastával i funkci sportovního manažera klubu HC Mountfield České Budějovice. 

Po ukončení aktivní hokejové kariery několik let také úspěšně pracoval pro Českou televizi jako hokejový expert. V klubu Rytíři Kladno působil jako generální manažer mládeže, v sezoně 2013-14 byl asistentem trenéra u A-mužstva Rytířů Kladno. V pražském klubu HC Hvězda působil napříč kategoriemi v sezoně 2016/17.

Josef Zajíc se specializuje na herní činnosti jednotlivce, zabývá se mentálním koučinkem a patří k vyznavačům asijského bojového umění. 

 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS