Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Turnaje v Kralupech a ve Varech

18.04.2017 | Jakub Kaprál

Na konec března a první týden v dubnu si třetí třída naplánovala dva poslední turnaje v sezóně.

V sobotu 25.3. 2017 to byl poslední domácí turnaj - Kralupská střela II., kterého se zúčastnily pro nás hokejově neznámé týmy – HC Sršni Kutná Hora, HC Benátky nad Jizerou, HC Letci Letňany a Českobudějovičtí Lvi. Našim hráčům se soupeření s těmito týmy příliš nevydařilo a obsadili 5. místo. Vítězem turnaje se staly Benátky nad Jizerou. 

Úplně poslední zápasovou akcí sezóny byl turnaj v Karlových Varech. V lázeňském městě jsme se postupně utkali se Zbraslaví, Slaným, Meteorem Třemošnou a domácí Energií Karlovy Vary. Každé mužstvo mělo dva týmy. Odehrála se tedy skupina "A" týmů a zvlášť skupina "B" týmů. Do závěrečného pořadí se započítávaly výsledky obou mužstev dohromady. 
Prvním soupeřem byla Zbraslav. Oběma našim družstvům trvalo, než se probrala a obě nabrala velkou ztrátu. I když se "A" týmu povedlo ve druhé polovině zápasu hru vyrovnat, na vítězství to nestačilo. 
Po krátké pauze nás čekal tradiční soupeř ze Slaného. Utkání na obou stranách byla velmi vyrovnaná. "A" týmu se podařilo zvítězit gólem ze závěru utkání. "B" tým se sice držel větší polovinu utkání ve vedení, ale nakonec o náskok přišel a těsně prohrál.
Další protivník byl z Třemošné. "B" tým opět předvedl pěkný výkon a ve druhé polovině zápasu se mu málem podařilo dotáhnout ztrátu z první poloviny. Nakonec opět těsně prohrál. "A" tým na soupeře nestačil a vysoko prohrál. 
Na poslední zápas sezóny nás čekali domácí hráči. "A" týmu opět utekl začátek a po první půli prohrával. Ve druhé polovině,  ale přišel zlom a našim hráčům se podařilo soupeře přehrávat. Odměnou bylo alespoň dílčí vítězství ve druhé polovině utkání.
Celkově jsme brali "pouze" čtvrté místo, ale pro všechny hráče byl turnaj velice přínosný. Herně jsme se vyrovnali soupeřům téměř ve všech zápasech a děti si turnaj užily. 
V závěrečných dovednostních soutěžích se dvěma našim hráčům podařilo ovládnout své disciplíny. Vyhráli jsme závod na rychlost i obratnost bruslení, což je dobrým příslibem do budoucna. Uspěli jsme ve dvou disciplínách ze celkových čtyř!

Teď nás čeká trocha odpočinku a po pauze se opět vrátíme ke svému milovanému sportu! 

Sestava – Kralupská střela II.: 
Janda – Pavelka, Cozl, Hanousek, Tobiška, Jandová, Tureček A., Němec, Šmol, Vosáhlo a Horvát. 

Sestava – Karlovy Vary: 
Janda, Vosáhlo – Pavelka, Tobiška, Cozl, Šmol, Horvát, Tureček A., Jandová, Němec, Heřman, Štajer, Albrecht, Tureček M. a Hora

 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS