Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Poslední výstřel 2. třídy

13.04.2017 | Václav Tolar

V neděli 9.4. uzavřela 2. třída sezónu uspořádáním turnaje „Poslední výstřel 2017“. Na turnaj kromě domácích Kralup dorazily kluby HC Rakovník, HC Poděbrady a HC Hvězda Praha. Každý klub sestavil vždy dva týmy a na kralupském zimním stadionu se tak odehrály dva paralelní turnaje. Jeden turnaj se hrál systémem 3+1, druhý systémem 4+1. Šanci zahrát si zápasy o turnajové vavříny dostali tentokrát úplně všechny děti z kategorie 2. třída.

První tým nejdříve nastoupil proti Hvězdě. I když se naši snažili, tak na soupeře nestačili a zápas prohráli. Herně to bylo celkem vyrovnané utkání, ale podobně jako už jednou v této sezóně se ukázalo, že výborný brankář Hvězdy je pro naše střelce často nepřekonatelnou překážkou. V druhém utkání naši předvedli opět bojovný výkon, který tentokrát stačil k tomu, že Ostrov nakonec odcházel z ledu jako poražený. Poslední soupeř z Rakovníka představoval pro naše hráče asi nejlehčí překážku a kralupští si s ním celkem jasně poradili. Ve výsledku tak první tým získal za druhé turnajové místo stříbrné medaile.
Ještě lepšího výsledku dosáhl druhý tým, složený převážně z méně zkušených hráčů. Tento tým trumfl své zkušenější kamarády a dokázal díky kolektivnímu a bojovnému výkonu vyhrát všechny své zápasy v turnaji a zaslouženě tak získal pohár pro vítěze.

Celkově tak celá kategorie na posledním turnaji navázala na velmi dobré výsledky z posledních týdnů, kdy předváděla velmi dobré výkony a ve většině zápasů dokázala vítězit. Doufejme, že na tento dobrý závěr sezóny druháků naváží i budoucí třeťáci v další sezóně 2017/2018.

Pro informační úplnost ještě doplňme, že předchozí víkend před „Posledním výstřelem“ druháci sehráli ještě přátelský turnaj v Neratovicích, kde všechna svá utkání vyhráli. Byly to zápasy proti těmto soupeřům: Neratovice „žlutí“, Neratovice „modří“ a Slaný.

foto Kralupy

foto Neratovice

 
Utkání A-tým
Muži | středa 22.11.2023, 18:00
HC Stadion Vrchlabí - HK Kralupy nad Vltavou
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
 
Muži | sobota 18.11.2023, 15:00
MOSTEČTÍ LVI - HK Kralupy nad Vltavou
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
 
Muži | středa 15.11.2023, 18:30
26. kolo
2:3
HK Kralupy - HC Příbram
 
Utkání mládeže
Junioři | neděle 11.02.2024, 17:45
26. kolo
0:0
HC Mělník - HK Kralupy
 
Dorost | neděle 19.11.2023, 16:40
14. kolo
6:1
HK Kralupy - HC Roudnice
 
Starší žáci | neděle 19.11.2023, 11:25
13. kolo
HK Kralupy - Slavia Praha
 
Partneři
Škola hokejových talenů
Pojď hrát hokej
Aktuální články
Venkovní sérii zakončí naše áčko středeční odvetou ve Vrchlabí

Nelichotivou sérii porážek se naše áčko pokusí ve středu večer zlomit v posledním listopadovém venkovním utkání na ledě Stadionu...

 
Dorost o víkendu 1:1

V sobotu po dobrém výkonu prohra ve Slaném, v neděli jednoznačné vítězství nad Roudnicí 

 
Tři body Venci Zídka na výhru v Mostě nakonec nestačily

16. druholigové kolo zavedlo naše áčko ke třetímu listopadovému venkovnímu zápasu do Mostu, kde se rvalo o ukončení nelichotivé série...

 
Junioři vyhráli v Černošicích
 
Áčko vyráží za odvetou do Mostu, dokáže Lvy obrat o další body?
 
První Příbram v Kralupech musela dotahovat, nakonec bere těsné vítězství
 
Nabitý víkend SŽ B
 
Středeční předehrávka s atraktivním soupeřem, do Kralup míří první Příbram!
 
V sobotu povinné vítězství, v neděli prohra
 
Oslabené áčko v Chebu neuspělo
 
 
© eSports s.r.o. & HK Kralupy nad Vltavou RSS